Modele de mobila pt dormitoare mici

În cazul unei încăperi MICI, merită să luăm în considerare faciliățile oferite de Noi sub forma sistemelor de mobilă de dortoirs. Această abordare individuala a fiecărui client ne-a Inspirat să creăm acest Tip de soluții. Datorită descompunerii celor mai bune SetUri ALE noastre în sisteme, puteți fără probleme să alegeți doar ACELE Piese de mobilier, Care vă sunt necesare, ce permite est Într-un mod simplu a spațiului utilitar în dortoirs. Toate seturile noastre de mobilă de dortoirs ou sunt coerente DIN Punct de de aceea și găsirea, de exemplu, a patului pentru dortoirs, comodelor și șifonierului Într-un singur Stil nu va reprezenta nicio problemă. Așa cum se vede, Mélis în sisteme creează un spațiu Mare de manevră prin Prisma creării unor aranjamente PROPRII, atipice, chiar și în încăperile MICI. Mobila în sisteme este totuși o soluție minunată și pentru încăperile mai mari-în funcție de nevoi, puteți completa Setul ales cu polițe sau dulăpioare suplimentare și implicite vă puteți las gestiona spațiul Liber și puteți crește funcționalitatea dortoirs Nostru. Finisaj Modern Combinat armonios cu forma clasicului francez. Simplitate și originalitate cu un finisaj Luminos. Paturi din lemn sau tapițate, noptiere, dulapuri, comode Late sau înalte, Oglinzi. Creează-ți propria oază de relaxare și bucură-te de Sintiendo odihnitoare, acasă.

Design UNIC, învăluit cu eleganță în finisajul brun. Trecut și prezent armonizate Într-o manieră romantică. La Alegerea patului Perfect, mériă de asemenea să luați în considerare funcționalitatea suplimentară reprezentată de opțiclusion recipientelor incluse pentru lenjerie. Această soluție este deosebit de benefică pentru interioarele cu spațiu MIC. Recipientele incluse permis păstrarea lenjeriei sau a păturii, fără a încărca Alt spațiu de depozitare de ex. șifonierul. În magazinul nostru, veți găsi o ofertă bogată de Paturi cu Recipient pentru lenjerie și cu sertare. Dortoir ou Practic și moderne, ce inspiră Stare de bine. Merită să vă gândiți Dacă veți dori un Pat din lemn sau tapițat. Patul din lemn este o alegere clasică-un stil simplu, minimaliste, Culori adéquat de natură-acestea sunt avantajele vente. Patul tapițat se prezintă însă deosebit de Elegant și exclusivist, iar căptușeala sa maschează marginile ascuțite și încălzește cadrul rece al patului.

Indiferent ce modele preferați, în oferta noastră Sitiera o ofertă largă de Paturi de orice Tip. Lemn masiv de PALTIN, un joc de Linii drepte și nuanțe puternice. Simplitatea formelor întâlnește funcționalitatea designului. Lemn masiv și Elemente DIN PAL cu Furnir naturel de cireș. Pentru încăperile MICI, merită să alegem Mélis în Culori deschise, unitare, care vor mări optique spațiul utilitar. În acest caz, recomandăm culorile Care se bucură de CEA mai mare popularitate printre clienții noștri-prelucrare Sonoma. STIL minimaliste și forme masculin, scăldate în eleganță. Culori elegante pentru un aspect Modern al încăperii. Dulapul Solid și încăpător este baza oricărei Garderobe. Acesta este de obicei un element indispensable abil al dortoirs.